Recepten

Sinaasappel-banaan-bosvruchtensapje

Kerst staat (naast natuurlijk de geboorte van Jezus, cadeautjes en de kerstman) echt in het teken van eten. Tegenwoordig is ‘slechts’ een kerstdiner niet meer genoeg, ook de brunch is erg populair. Wil jij lekker gaan brunchen met kerst? Ik heb tot aan kerst vier recepten die je op tafel kan zetten voor de brunch bij jou thuis. Vandaag het laatste recept voor de brunch en daarmee ook het makkelijkste recept, een recept voor een sapje dat weer eens wat anders is dan sinaasappelsap. Met een blender kan je heel wat kanten op om je versgeperste sinaasappelsap te pimpen en ik heb dat dit keer gedaan met banaan, bosvruchten en een beetje amandelmelk.

Ingrediënten:

Voor een kan vol sap
6 sinaasappels
half doosje diepvries bosvruchten
1 banaan
50ml amandelmelk

Bereidingswijze:

1. Pers de sinaasappels.
2. Doe de banaan, bosvruchten en sinaasappelsap in een blender en zet de blender aan tot al het fruit is gepureerd.
3. Voeg de amandelmelk toe aan het sapje en pulseer nog een paar keer. Giet in een kan en zet op tafel.

Erg simpel, snel op tafel, lekker en gezond! Als je in de blender er nog twee handjes havermout aan toevoegt dan is dit sapje ook erg geschikt voor een snel en gezond ontbijt. Succes en eet smakelijk!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close