Overig Review

Review: 1 Deeg, 100 Koekjes

Zo. En nu weer over naar het dagelijkse leven, voorlopig geen ziekenhuisvoedsel meer!
Toen ik in het ziekenhuis lag, heb ik dit boek gekregen van mijn ouders. Het perfecte kookboek voor mij, want koekjes bakken vind ik stiekem het leukst/lekkerst.

1 Deeg, 100 Koekjes – Maak met 1 basisrecept 100 verschillende koekjes
Auteur: Linda Doeser
Onderwerp: Koekjes
1e druk: 2009
Originele titel: 1 dough, 100 cookies

Ten eerste ziet het boek er heel leuk uit; het heeft een hardcover, een handig formaat en een leuke foto op de voorkant. Het boek begint uiteraard met het basisrecept en daarna krijg je dus 100 varianten daarop. Deze 100 koekjes zijn ingedeeld in 5 categorieën; Smulkoekjes, Knabbelkoekjes, Feestkoekjes, Vruchtenkoekjes en Dubbele koekjes.
Elk recept wordt begeleidt met een mooie foto, wat erg fijn is. Het enige wat ik niet zo snap aan dit boek, is de indeling van de categorieën. Bij de smulkoekjes zitten bijvoorbeeld ook vruchtenkoekjes, alle koekjes zijn toch om te smullen en wat is de definitie van een knabbelkoekje? Maar goed, daar let je natuurlijk toch niet op, uiteindelijk gaat het om de recepten en die zien er stuk voor stuk erg lekker uit!

Ik kan het boek niet vinden online, dus ik zou niet weten hoeveel het zou moeten kosten, maar het ISBN nummer is 978-1-4075-7023-5 en de uitgever is Love Food.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Cato V.
    februari 5, 2014 at 4:08 pm

    Ik heb de prijs op een website gevonden; 5 euro 99.

  • Leave a Reply

    Close