Review

Retro Wesco Keukenweegschaal

Onze zichtbare keukenapparaten, zoals de KitchenAid mixer die staat te shinen in de keuken, zijn eigenlijk allemaal amandelwit. Amandelwit is namelijk redelijk tijdloos en kan makkelijk mee naar een volgend huis zonder dat het (hopelijk) al te veel zal vloeken in een keuken die ik niet zelf heb uitgezocht. Maar er ontbrak nog wat aan onze keuken; ik ben al een tijdje op zoek naar een eyecatcher voor op onze plankjes in de keuken. Toen ik deze amandelwitte weegschaal van Wesco bij Kookexpert zag, was ik eigenlijk meteen verkocht. 

Wesco Retro Keukenweegschaal

De weegschaal was besteld en een paar dagen later kwam er een enorme doos binnen. Een enorme doos voor een weegschaal, ik was lichtelijk verrast kan ik je vertellen. De weegschaal zelf is ook wat groter dan dat ik ‘m in m’n hoofd had. Maar van VT Wonen heb ik geleerd dat je accessoires van formaat voor het grote gebaar in je huis moet hebben, dus prima, een grote weegschaal in de keuken it is.

Ik heb kennelijk de omschrijving van dit ding niet goed genoeg gelezen want hij had nog een verrassing voor mij in petto. Op de ene kant kan je namelijk het gewicht aflezen en aan de andere kant is het een klok! Een klok in de keuken hadden we nog niet (nee, ook niet op de oven), dus eigenlijk wel supermakkelijk.

Naast de verrassing van het formaat en de klok, is de Wesco retro keukenweegschaal gewoon heel mooi, vind ik dan. Zo’n weegschaal zal het in iedere keuken goed doen, ongeacht de kleur van de weegschaal (hij is namelijk in nog veel meer kleuren te krijgen).

Het enige nadeel vind ik dat het afwegen van kleine hoeveelheden niet zo gemakkelijk gaat. Het eerste duidelijke streepje wat je tegenkomt is die van 200g, dus even 50g suiker afwegen gaat iets lastiger. Maar voor grote hoeveelheden bloem, wanneer je bijvoorbeeld een brood of een pizzabodem gaat bakken, is hij dan wel weer heel erg geschikt. De schaal bovenop kan je er afhalen en er past lekker veel in. Leuk en fijn weegschaaltje dus!

Kookexpert

Bij Kookexpert mocht ik iets uitzoeken en ze hebben me verder niet gevraagd om iets over ze te schrijven, maar ik wil toch even gezegd hebben dat ik de webwinkel van Kookexpert dus oprecht heel fijn vindt. Hij is logisch ingedeeld en de informatie over de producten, service, verzenden en betalen is gemakkelijk te vinden. Je hoeft niet eerst 5 keer te klikken voor je eindelijk bij het telefoonnummer van de klantenservice bent (dat vind ik dus echt mega irritant). Heel gebruiksvriendelijk dus!

Je kan bij Kookexpert terecht voor nog meer items van Wesco, maar ze verkopen er eigenlijk van alles voor de kook en/of bak liefhebber. Het leuke vind ik dat de een groot deel van de items net weer even wat anders zijn dan de kookspullen die je bij andere grote online winkels kan kopen. Dus voor een origineel kerstcadeau zou ik zeker eens bij Kookexpert gaan kijken.

Dit artikel bevat producten opgestuurd door een merk of bedrijf. Dit verandert echter niks aan mijn mening. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close