Creatief

Plan with me: februari 2018

Het leek mij wel leuk om zo af en toe te laten zien hoe ik mijn bullet journal voor een bepaalde maand indeel. In onderstaand filmpje kan je zien hoe ik te werk ben gegaan, welke spreads ik heb gemaakt voor de maand februari en welke materialen heb gebruikt. 

Ik ben dit keer voor een minimalistische look gegaan, met af en toe een kleuraccent. Ik heb gekozen voor een Franse quote omdat je de taal van de liefde natuurlijk wel moet gebruiken in de maand van de liefde!

Ik ben van de subtiele details, dus ik heb niet overal hartjes en Franse dingetjes in mijn monthly spread verwerkt, maar ik heb gekozen voor een roze kleuraccent en een zwart witte ‘intro pagina’.

Materialen gebruikt:

  • Pentel touch sign pen
  • Koi coloring brush pen
  • Panduro twin brush pen
  • Micron fineliner 05

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close