Recepten

Pigs in a blanket

Wil je tijdens een feestje iets simpels, snels en lekkers op tafel zetten? Maak dan eens deze ouderwetse worstjes in bladerdeeg, of pigs in a blanket (wat veel leuker klinkt).

Net uit de oven…

Je hebt maar 2 ingrediënten nodig:
– Mini knak worstjes
– een pakje bladerdeeg.

Ik kan van 1 velletje bladerdeeg 8 pigs in a blanket maken, in het gemiddelde blik zitten 30 worstjes, dus dan heb je 4 velletjes nodig.

Bereidingswijze:
1. Snij de plakjes bladerdeeg in 8 reepjes
2. Wikkel een reepje om een worstje. Herhaal dit totdat alle worstjes op zijn
3. Zet de worstjes in de oven (200°C hetelucht, 220°C ‘gewoon’) voor ongeveer 15/20 minuten. Mijn worstjes hebben er 20min ingezeten, maar dat kwam meer omdat ik heel druk met schoonmaken was;)
4. Laat ze afkoelen en klaar!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close