Browsing Category

Persoonlijk

Persoonlijk

Sanneschrijftstukjes.nl STOPT!

Sinds 2011 heb ik in deze omgeving geblogd. Eerst als Miss SJ Kitchen, daarna als SJ Kitchen en nu als Sanneschrijftstukjes.nl. Al een tijdje vind ik dat het jasje van deze blog mij niet meer past. Bakken doe ik sinds februari eigenlijk al niet meer en er staat op deze blog een hele hoop content waar ik niet blij mee ben.

Ik ben dol op opruimen en ook op schoon schip maken, dus dat betekent dat ik de domeinnaam van deze blog en alle content ga verwijderen, het jasje uittrek en in de prullenbak gooi.

Ik stop niet met bloggen, ik ga zo snel mogelijk een nieuw platform lanceren. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Volg me dan vooral op m’n socials: Facebook en Instagram.

Voor nu bedankt voor het volgen, jullie positieve en lieve reacties en dat jullie telkens een stukje van jullie tijd hebben gespendeerd aan mijn blog.

Tot snel!

Persoonlijk

De vijf van september

Ik kan gewoon niet geloven hoe snel de tijd gaat. Het is gewoon al oktober! Ik moet wel zeggen dat ik echt heel blij ben, want ik ben dol op de herfst en met name de maand oktober is hier wel een favoriet.

Eerst nog even terugblikken op september. Wat heb ik deze maand allemaal gedaan? Wat waren mijn hoogtepunten van deze maand?

Bijna was ik mijn maandelijkse favorieten vergeten, vandaar dat hij wat later is dan normaal! Continue Reading

Persoonlijk

Op latere leeftijd beginnen met paardrijden

Er zijn van die hobby’s waar veel mensen al op jonge leeftijd mee beginnen en die op latere leeftijd niet zo veel meer worden gedaan. Daarnaast zijn er ook sporten, bijvoorbeeld voetbal of turnen, waarbij het misschien wat gek is om later nog mee te beginnen. Beide situaties geldt denk ik ook zeker voor paardrijden.

Paardrijden is iets wat ik jaren in losse flarden heb gedaan. Met vriendinnetjes en m’n zus mee naar de manege, in The Rocky Mountains in Idaho een buitenrit maken (hoe vet is dat!), buitenritten met m’n zus en schoonzus, maar echt les is er nooit echt van gekomen. Ik heb best een tijd getwijfeld om op paardrijles te gaan, want wie gaat er nou nog eind 20 op les? Spoiler alert: ik dus! Continue Reading

Persoonlijk

De vijf van augustus

De zomer loopt officieel op z’n eind deze maand en dit zal, denk ik, dan ook de laatste zomerse ‘vijf van’ worden van dit jaar. Maar heel eerlijk gezegd vind ik dat niet zo erg. Ik kan enorm uitkijken naar wat kouder weer, kaarsjes, grote koppen thee, jasjes en sjaals!

Continue Reading

Lifestyle Persoonlijk

De vijf van juli

Juli, de maand waarin de zomer officieel begint en je er in Nederland zelf vrij weinig van merkt. Zeker de afgelopen dagen heeft het gewaaid alsof het herfst was en, zoals het een goede Hollandse zomer betaamd, mag de regen natuurlijk ook niet ontbreken. Voor mij persoonlijk was juli een hele normale maand, ik heb gewoon gewerkt en heb jaloers gekeken naar alle vakantiekiekjes die ik op Instagram voorbij heb zien komen. Gelukkig kan ik voor deze maand toch nog wel vier (sorry, geen vijf dit keer) favoriete dingen bedenken. Hier komen ze! Continue Reading

Lifestyle Persoonlijk

De Vijf van Juni

De eerste helft van 2017 is officieel voorbij. Jeetje, wat is de tijd snel voorbij gegaan zeg! De maand juni is ook echt supersnel voorbij gegaan. Ik heb deze maand ook hele leuke dingen gedaan, waaronder iets met koeien…kijk je mee? Continue Reading

Persoonlijk

Doe je mee? Van 0 naar 5km

Beeld | Arek Adeoye via Unsplash

Wat sporten betreft heb ik fases. Ik kan maanden achtereen superfanatiek zijn, maar er zijn ook wel periodes dat ik niet vooruit te branden ben. Nu zit ik in zo’n fase dat ik een stok achter de deur nodig heb. Wil jij, net als ik, een 5k wil kunnen hardlopen? Doe dan met mij mee, zo kunnen we elkaar gemotiveerd houden!

Continue Reading

Lifestyle Persoonlijk

De vijf van mei

In mei leggen alle vogels een ei en is zo’n beetje Jan en alleman jarig. Waaronder ikzelf, hoera! Dat betekent wel dat mei voor mij altijd een hele, leuke en drukke maand is. Ik heb dan ook hele leuke dingen gedaan en had geen enkele moeite om vijf favoriete dingen te verzinnen.  Continue Reading

Close