Over Sanne

Sanne Schrijft Stukjes

Hi! Leuk dat je kijkt op Sanne Schrijft Stukjes (voorheen SJ Kitchen). Op mijn stukje internet hoop ik je te inspireren om te gaan bakken, creatief bezig te gaan en nieuwe dingen te ontdekken, dat zijn namelijk ook dingen die ik zelf heel leuk vind om te doen.

Op deze blog vind je voornamelijk een hele hoop zoetigheid: compleet uitgewerkte en eenvoudige recepten waar ik je stap voor stap doorheen loods. Bakken hoeft niet moeilijk te zijn, ik geloof echt dat iedereen bakken kan!

Daarnaast kan je hier ook terecht voor nieuwe hotspots in het land (voornamelijk in de regio Amersfoort), een flinke lading creativiteit en deel ik op Sanne Schrijft Stukjes wat mij inspireert en waar ik enthousiast van word.

Nog even dit:

  • Ik maak alle foto’s zelf, tenzij anders vermeld. Als je een foto heel mooi vindt en je wil hem voor je eigen site gebruiken, dan vind ik dat een enorm compliment! Maar, laat het me dan wel even weten en verwijs dan ook even door naar mijn blog. Thanks!
  • Ik zou het heel leuk vinden als je me volgt op social media! Ik heb een Facebook pagina en een Instagram account.
  • Ik zou het ook ontzettend tof vinden als je een berichtje achter laat op mijn blogposts. Daar word ik altijd ontzettend vrolijk van.
  • Ben je een persbureau of bedrijf en heb je een offer I can’t refuse? Of wil je mij iets vertellen? Dan kan je mij mailen: info@sanneschrijftstukjes.nl

Veel plezier op Sanne Schrijft Stukjes en ik hoop van jullie te horen!

Liefs,

Sanne

Close