Review

Opening Ma Bella Cakery Amstelveen

Ik krijg wel eens vaker uitnodigingen of ik aanwezig wil zijn bij de opening van een nieuwe hotspot, festival of streektour o.i.d. Vaak sla ik het af omdat ik simpelweg niet kan, of het heel ver weg is of het draait om vlees en/of alcohol (ik ben vegetariër en ik drink geen alcohol).

Soms dan krijg ik een uitnodiging waarvan ik meteen denk “daar moet ik bij zijn”. De opening van Ma Bella Cakery was daar een van. Amstelveen is niet heel ver weg, het was in het weekend en het draaide natuurlijk allemaal om zoetigheid. Top! 

Opening

Ik had verwacht dat we welkom zouden worden geheten met een hapje en een drankje en dat iemand een leuk woordje zou doen en dat dat het dan was. Boy was I wrong. Er stond een hele high tea voor ons klaar met onder andere allerlei lekkere taartjes, cupcakes, quiches en sandwiches. Hartstikke leuk gedaan! Doordat Ma Bella Cakery een high tea had georganiseerd konden we mooi van alles wat proeven en krijg je meteen een indruk van wat voor lekkers ze allemaal te bieden hebben. De cupcakes waren mijn favoriet, maar de wraps en de quiche gingen er ook goed in, haha! 

De Winkel

Ma Bella Cakery is een mooie bakery geworden, met een fris en fleurig uiterlijk. Het deed mij heel erg denken aan een combinatie tussen Magnolia Bakery en het servies van Pip Studio. Alle cupcakes en taarten staan prachtig geëtaleerd achter glas en je kan er terecht voor koffie/thee met bijvoorbeeld een cupcake, maar je kan er ook heerlijk lunchen. Heb je geen tijd om even te zitten, of heb je een feestje gepland, dan kan je ook gewoon een taart en/of cupcakes meenemen. 

Wat je verder nog moet weten

  • Ma Bella Cakery heeft ook nog filialen in Amsterdam en Almere.
  • In de winkel kan je terecht voor een goed kop koffie met wat lekkers, maar je kan er ook lekker lunchen.
  • Ze bieden ook verschillende high tea arrangementen aan en je kan er zelfs terecht voor workshops.
  • Zoek je nog een verjaardagstaart, of misschien zelfs wel een bruidstaart? Ook dan kan je terecht bij Ma Bella Cakery.

Check voor meer informatie de website van Ma Bella Cakery

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close