Recepten

NYC Skyline taart

Herinneren jullie mijn eerste taart nog, die ik zo’n week geleden maakte? Dat was een oefentaart! Ik had nog nooit een taart gemaakt en ik wou graag zo’n ‘deco’ taart voor mijn ouders maken, die dit jaar 35 jaar getrouwd zijn. Maar ik wou wel eerst even oefenen en het verlate verjaardagsfeestje van een vriend van mij was het perfecte excuus om even te oefenen. En dat kon ik dus niet zeggen omdat mijn moeder nog wel eens op deze blog kijkt;) (Hoi Mama!)
Het idee had ik begin augustus al in mijn hoofd en ik heb toen meteen de benodigdheden in huis gehaald en toen moest ik helaas nog dik een maand wachten voordat ik kon beginnen. De reden waarom ik voor de NYC skyline koos is omdat, verwend als wij kinders zijn, onze ouders ons meenemen naar New York! Daar gaan we deze week heen en ik heb er onwijs veel zin in! Maar goed, het resultaat is te zien op de foto’s. Niet zo netjes als ik had gehoopt, het was nogal een gepriegel en ik heb de skyline twee keer moeten doen, want het topje van The Empire State Building moest er de eerste keer aan geloven. Al met al een leuk klusje en mijn ouders vonden hem mooi en lekker, dus ik was ook blij! Het was trouwens een basic vanille cake met hazelnoot botercrème als vulling.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Caroline Brouwer
  september 4, 2011 at 7:48 pm

  Nou, hij ziet er prachtig uit! En veel plezier in New York.
  groeten, Caroline

 • Leave a Reply

  Close