Recepten Review

Mijn eerste cupcakes met versiering

En ik ben er best trots op!
Je ziet het tegenwoordig zo veel op internet, mooi versierde taarten, de prachtigste cupcakes en dan denk ik echt, ‘dat kan ik écht niet!’. Maar toen ik bij de AH marsepein van Dr. Oetker zag liggen besloot ik toch een gokje te wagen. Onderstaande foto’s laten het resultaat zien, best leuk toch voor een eerste keer? Oké, oké, het is geen cake a la Cakeboss, maar het begin is er. En het werkt verslavend! Ik wil meer!
(En ik maak er meer, want ik heb er maar drie versierd. Het was namelijk al 10 uur ’s avonds).

Ik heb vanille cupcakes gemaakt uit mijn Magnolia Bakery kookboek, ze versierd met marsepein van Dr. Oetker (waar later nog een review over komt) en heb het marsepein vastgeplakt met jam. 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    misshealthy88Miss Healthy
    juli 28, 2011 at 7:28 am

    Oeh looking good! Moeten we saampjes ook maar een middag doen! Bakken we 100 van die dingen en dan gaan we de hele middag lekker versieren. Lekker hoor, eet smakelijk! Wanneer je nog tijd over hebt: kom maar wat brengen naar mijn werk 😉

  • Leave a Reply

    Close