Review

Hotspot: Nul33 in Amersfoort

Amersfoort wordt steeds leuker en leuker. Leuke nieuwe restaurantjes, concept- en lifestyle stores schieten haast als paddenstoelen uit de grond. Maar dat vind ik helemaal niet erg, ik ben dol op nieuwe plekjes ontdekken en uitproberen, en vaak is het echt een aanwinst voor de stad.

Een hele fijne toffe nieuwe plek is Nul33. Ik heb er nu een aantal keer geluncht en is iedere keer weer een feestje. 

Interieur

Nul33 is heel ruim opgezet en het interieur oogt heel rustig, lekker fris en alles past goed bij elkaar. Het interieur is heel modern, maar heeft door het (denk ik) gerestaureerde plafond toch een nostalgisch randje. Doordat het ruim is opgezet kan je Nul33 makkelijk met twee kinderwagens bezoeken (ik spreek uit ervaring). Ik kan je ook zeker aanraden om even naar het toilet te gaan, al was het alleen maar om een kijkje te nemen in de fantastisch mooie kelder van Nul33. 

Het eten

Goed, qua uiterlijk zit het dus wel goed. Wat natuurlijk ook heel belangrijk is, is het eten. Ik vind dat er op de lunchkaart erg lekkere dingen staan. Er is eigenlijk voor ieder wel wat wils en, wat ik heel belangrijk vind, de vegetariër kan hier ook goed eten. De lunchgerechten zijn in benaming vrij standaard, maar hebben eigenlijk in de uitvoering toch allemaal wel iets speciaals. Bij Nul33 zit je voor de lunch dus wel goed.

De koffie, thee en de chai latte (aanrader!) zijn er ook gewoon goed. Ze komen zelfs persoonlijk de espresso in je latte macchiato schenken. Taartje van Joey Mercuur erbij en je bent zo weer een gezellig uurtje (of twee) verder.  Je kan er ook dineren, dat heb ik nog niet gedaan, maar de rode bietenrisotto of gegrilde zalm met Nul33 crème brûlée als nagerecht klinkt mij als muziek in de oren.

Woon je in Amersfoort of ben je een keer in de buurt van Amersfoort dan kan ik je een lunch bij Nul33 van harte aanbevelen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close