Review

Getest: Koopmans Rustiek Oerbrood

Ik ben absoluut geen fan van bakmixen. Ik begrijp heus wel dat ze makkelijk zijn om te gebruiken, maar ik maak liever alles zelf. Voor brood maak ik een uitzondering. Ik heb vele talenten, maar broodbakken is er zeker niet een van. Witte broodjes en kaneelbroodjes gaat nog wel, maar zodra er ingewikkelde gist, gluten en rijs processen aan te pas komen mislukt het bij mij vrijwel altijd. Vandaar ook dat ik heel nieuwsgierig was naar de nieuwe Koopmans Rustiek Oerbrood mix en deze broodbak-sukkel keurt het goed. Rustiek oerbrood koopmans

Fijn voordeel is dat je niet heel lang hoeft te kneden en dat het gewoon in de keukenmachine of met de handmixer kan. Gooi alle ingrediënten in een kom, je laat het even rusten, weer kneden, uurtje laten rijzen, op een bakplaat ‘gieten’, afbakken en klaar! Serieus, dat is het.Rustiek oerbrood koopmans

Dan is er nog de kwestie van smaak. Bakmixen hebben (vind ik dan hè) vaak toch een chemische nasmaak, maar dit Rustieke Oerbrood is echt lekker van smaak en absoluut niet chemisch. Ik vind het ook niet te zout, is ook niet vlak van smaak, hij heeft een lekkere knapperige korst en zacht van binnen.Rustiek oerbrood koopmans

Het moge duidelijk zijn: ik ben enthousiast. Wil je ook graag zelf brood bakken, maar heb je geen broodbakmachine, geduld of skills? Dan kan ik het Rustiek Oerbrood van Koopmans echt aanraden.

De Rustieke Oerbrood bakmixen zijn nu te koop bij de supermarkten voor €1,69

Ik heb een pak Rustiek Oerbrood opgestuurd gekregen om te testen. Ik word niet gesponsord om hier over te schrijven. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close