Overig

Een makkelijk Grieks toetje

Mijn moeder is hier dol op en het werd dan ook vaak gegeten toen we in Griekenland waren. Toen vond ik honing nog niet zo lekker en dit toetje dus ook niet. Nu ben ik dol op honing en toen ik laatst alle ingrediënten in huis had, bedacht ik me dat ik het maar eens een keer moest maken, gewoon om er achter te komen waarom mijn moeder dit zo lekker vindt. Nou, en ik heb het geweten hoor. Ik heb er heerlijk van lopen smullen!
Gister heb ik het weer gemaakt en ik heb er meteen foto’s van gemaakt zodat ik dit heerlijke toetje met jullie kan delen.

Ingredienten:
De hoeveelheden zijn persoonlijk en afhankelijk van hoeveel toetjes je maakt. 
Walnoten
Griekse Yoghurt
Honing

Bereidingswijze:
1. Kraak de walnoten
2. Garneer de honing aan de binnenkant van een groot en mooi glas
3. Schep voorzichtig de Griekse yoghurt in de glazen
5. Strooi de walnoten over de Griekse Yoghurt

Zo makkelijk is het! Eet smakelijk!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Miss Healthy
    augustus 11, 2011 at 9:02 am

    Hmm Lekker! (Kan ook met agavesiroop haha, vind honing wel lekkerder). Looks pretty hoor!

  • Leave a Reply

    Close