Persoonlijk

De vijf van september

Ik kan gewoon niet geloven hoe snel de tijd gaat. Het is gewoon al oktober! Ik moet wel zeggen dat ik echt heel blij ben, want ik ben dol op de herfst en met name de maand oktober is hier wel een favoriet.

Eerst nog even terugblikken op september. Wat heb ik deze maand allemaal gedaan? Wat waren mijn hoogtepunten van deze maand?

Bijna was ik mijn maandelijkse favorieten vergeten, vandaar dat hij wat later is dan normaal!

1. YouTube kanaal

Het spannendste wat ik in september heb gedaan is mijn YouTube kanaal lanceren. Ik schreef een klein stukje over het hoe en het waarom, dat kan je hier lezen. Ik ben uiteindelijk heel blij dat ik er een heb gemaakt en de reacties er op waren ook heel leuk! Heb jij je al geabonneerd?

2. 4 jaar getrouwd

Hét hoogtepunt van de maand september is toch wel het feit dat Wouter en ik ons jubileum vieren. Op 20 september 2013 zeiden wij ‘ja’ tegen elkaar en dit jaar vierden we dit bij The Blueberry in Amersfoort met een heerlijke brunch. Ik wilde al heel lang ergens brunchen en gezien ze bij The Blueberry een heus Amerikaans ‘all day breakfast’ hebben, was dit de perfecte plek. We hebben drie items van de ontbijt kaart gekozen en met elkaar gedeeld, het was heerlijk! Echt een aanrader!

3. Boswandeling

Wouter en ik zijn dol op wandelen en we maken dan ook met regelmaat in het weekend een lange boswandeling. Op een mooie zondag van september zijn Wouter en ik een flink eind wezen wandelen in het Leuvenumse bos. Het was lekker rustig, mooi weer en de perfecte ‘ontsnapping’ uit de dagelijkse dingen.

4. Lekker freubelen

Mijn manier om volledig tot rust te komen is lekker creatief bezig zijn. Ik ben deze maand lekker in de weer geweest met brush lettering, m’n bullet journal en aquarellen. Ik vergeet dan compleet de tijd en zit dan echt even helemaal in m’n eigen wereld. Heerlijk vind ik dat!

5. Arizona Ice Tea

De eerste keer dat ik Arizona Iced Tea probeerde was in 2007 in Amerika. Je kon daar overal Arizona kopen, in een blik of een mooie glazen fles. Inmiddels heeft Arizona Nederland ook bereikt en daar ben ik heel blij mee. Ik mocht de nieuwste varianten proberen; die met minder calorieën dan het origineel. Toegegeven, de originele smaakjes zijn wel wat lekkerder, maar als je op je suikers let, dan is dit zeker een goed alternatief!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Hilde
  oktober 15, 2017 at 10:01 am

  Arizona ice tea vinden wij hier ook zo lekker. Die flesjes ogen bovendien erg mooi dat ze gerust als vaasje zouden kunnen dienst doen 🙂
  Tot rust komen door creatief bezig te zijn, daar herken ik me volledig in. Je maakt in elk geval mooie dingen zoals ik al heb gezien. De herfst is ook m’n lievelingsseizoen en ook vandaag wordt een heerlijke dag: genieten maar 😉

 • Leave a Reply

  Close