Lifestyle

De vijf van maart

Lightbox De maand maart begon voor mij wat saai. Ik heb regelmatig getwijfeld of ik wel aan vijf favorieten zou komen, maar gelukkig werd het aan het einde beter en heeft het staartje van maart ons toch fijn getrakteerd op al een aantal mooie dagen. Dat brengt me meteen op favoriet nummer 1:

De Lente

Wat ben ik blij dat het eindelijk weer lente is. Ik heb de afgelopen tijd al een aantal keer buiten gezeten, ik moest m’n zonnebril weer uit de kast halen en we kunnen weer ‘met zonder jas’ naar buiten! De narcissen staan weer in de tuin te schitteren, de vogeltjes fluiten en de bomen staan weer vol met bloesem. Aan mezelf merk ik meteen dat ik meer energie heb en dat ik uitgeruster wakker word.  Ik hou er van!

Lightbox

Je kan haast geen blog, Instagram pagina of Pinterest board meer op zonder een lightbox tegen te komen. Gezien ik vorige maand al aangaf dat ik erg gevoelig ben voor trends, moest ik er natuurlijk ook een. Ik kocht deze bij Loods5 en verandert mijn hipster interieur in een ultra hipster interieur.

Lunchen buiten de deur

Iets wat ik de afgelopen tijd iets te vaak heb de gedaan, maar wat ik misschien nog wel liever doe dan ’s avonds uit eten gaan. Ik hou van lunchen buiten de deur: een lekker broodje, kopje thee erbij en goed gezelschap. Lunchen buiten de deur

Zuiver Cupid tafeltjes

De Zuiver Cupid tafeltjes staan al zo lang op onze verlanglijst. Ik denk dat we al ruim een jaar wisten dat dit onze salontafeltjes zouden worden. Het is altijd een beetje spannend als je iets groots voor je interieur koopt, zulke zwarte tafeltjes drukken natuurlijk best een stempel op de woonkamer. Gelukkig passen ze nog beter dan gedacht en we zijn er echt ontzettend blij mee!zuiver cupid tafels

Sanne Schrijft Stukjes

Ik heb hier zo lang naar toe gewerkt en ik ben er zo blij mee. Ik ben blij met de de layout, de naam en het is haast een opluchting dat ik me niet meer alleen hoef te focussen op eten en kan schrijven over andere dingen. De stap van SJ Kitchen naar Sanne Schrijft Stukjes maakt mij zo blij en voelt zo goed dat deze natuurlijk niet kon ontbreken als laatste favoriet van maart

En toen was het alweer april! Volgende maand heb ik een hoop leuke dingen op de agenda staan; ik ga lekker paardrijden met m’n zus, ik ga naar de Ashton Brothers, de meivakantie begint en ik hoop natuurlijk op nog meer dagen met mooi weer!

Ga jij nog iets bijzonders doen in april?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Romee
  april 12, 2017 at 8:01 pm

  Love die tafeltjes! Mooie layout van je blog ook.

 • Reply
  Kyara
  april 12, 2017 at 8:02 pm

  Hier nog een met zo’n lightbox! Niet zelf gekocht maar gekregen voor mijn verjaardag!

 • Reply
  Ezra
  april 13, 2017 at 6:47 am

  Leuk om dit allemaal zo te lezen! Ik wil ook nog graag een Lightbox. Toch wel heel erg leuk haha. Ik heb nog een VVV bon van kerst… Misschien toch maar Light box kopen.

 • Reply
  Sabrina
  april 13, 2017 at 9:01 am

  de lightbox is super eh!

 • Reply
  sophie
  april 13, 2017 at 9:35 am

  super leuke tafeltjes!

 • Reply
  Mrskuiperij
  april 14, 2017 at 9:32 pm

  Ik wilde heel graag een lightbox. Maar haha kwam hem altijd tegen op momenten dat ik geen geld had ! Dus binnenkort schat ik hem zeker aan

 • Leave a Reply

  Close