Lifestyle Persoonlijk

De Vijf van Juni

De eerste helft van 2017 is officieel voorbij. Jeetje, wat is de tijd snel voorbij gegaan zeg! De maand juni is ook echt supersnel voorbij gegaan. Ik heb deze maand ook hele leuke dingen gedaan, waaronder iets met koeien…kijk je mee?

Lepeltje Lepeltje

Samen met Wouter ging ik begin op juni op pad naar het leukste foodfestival van Amersfoort en wat hebben wij ons goed vermaakt! We hebben echt een hele leuke namiddag gehad met lekker eten (en vooral lekkere donuts), leuke muziek en er hing een hele prettige sfeer. Lepeltje Lepeltje is in Amersfoort al geweest, helaas, maar je kan nog steeds naar die van Breda en Eindhoven!

Toerist in eigen stad

Half juni gingen Wouter en ik toerist in eigen stad spelen en deden we van die typisch toeristische dingen waar je normaal gesproken niet zo snel aan toe komt. Wij hebben echt een superleuke en (toch wel) relaxte dag gehad. Het was een beetje alsof we heel even op vakantie waren in eigen stad. Tussen de middag een lekker broodje eten bij Sloop en ’s avonds lekker aan de barbecue bij Hete Kolen, het was een top dag!

Hands off my chocolate

Iedereen kent zo onderhand de hands off chocolade wel. Ik zag dat ze onlangs nog in het nieuws waren met hun patat en gesmolten chocolade (klinkt niet heel aantrekkelijk, maar men was kennelijk enthousiast). Maar voor mij is de variant Crispy Cookie & Caramel Seasalt dé uitvinding van de eeuw. Jemig, wat is deze reep lekker. Bij deze reep denk ik inderdaad: “hands off my chocolate!”

Linda Magazine

Als je mij iets beter kent dan weet je dat ik dol ben op Linda Magazine. Ik zeg ook altijd dat ik later hoofdredacteur word van de Linda! Iemand mag dromen en ambities hebben toch? Voor mijn verjaardag vroeg ik dan ook een abonnement, omdat ik ze nu altijd los koop en dat vond ik een beetje zonde. Deze maand viel de eerste Linda op de mat, had ik hem in een dag uit en nu wacht ik met smart weer op de volgende.

Koeien knuffelen

Deze maand is een lang gekoesterde wens van mij in vervulling gegaan, koeien knuffelen. Koeien zijn namelijk mijn lievelingsdieren en ik wil ze áltijd aaien en het liefst mee naar huis nemen als ik ze tegenkom. Dat gaat natuurlijk niet, dus kreeg ik van Wouter het ultieme verjaardagscadeau, een middagje knuffelen met koeien op de boerderij Noord Empe in Voorst.

Ik denk dat dit serieus een van de leukste dagen van m’n leven is geweest. Wat is het heerlijk ontspannend om tegen een warme koe aan te liggen en deze lekker te aaien. De koeien vinden het helemaal prima en de begeleider houdt goed in de gaten of de gasten geen dingen doen die de koeien niet willen. Er heerst een enorm respect voor alle dieren op deze boerderij. Ben je een beetje gestresst, wil je tot rust komen, of vind je koeien net zo leuk als ik? Dan kan ik je een middagje koeknuffelen echt aanraden!

Dat was ‘m alweer! Op naar de maand juli!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Inge
  juli 4, 2017 at 8:40 pm

  Oeh.. die chocolade moet ik ook eens proberen.
  Leuk dat je in Voorst bent geweest. Een ontzettende mooie boerderij om te koeknuffelen. Ik ben er ook ooit geweest.

  • Reply
   Sanne
   juli 5, 2017 at 10:02 am

   Misschien de chocolade maar niet proberen, want je bent gegarandeerd verslaafd daarna, haha!
   De boerderij is inderdaad echt supermooi, heel leuk met al die verschillende delen en dieren:)

  Leave a Reply

  Close