Lifestyle Persoonlijk

De vijf van juli

Juli, de maand waarin de zomer officieel begint en je er in Nederland zelf vrij weinig van merkt. Zeker de afgelopen dagen heeft het gewaaid alsof het herfst was en, zoals het een goede Hollandse zomer betaamd, mag de regen natuurlijk ook niet ontbreken. Voor mij persoonlijk was juli een hele normale maand, ik heb gewoon gewerkt en heb jaloers gekeken naar alle vakantiekiekjes die ik op Instagram voorbij heb zien komen. Gelukkig kan ik voor deze maand toch nog wel vier (sorry, geen vijf dit keer) favoriete dingen bedenken. Hier komen ze!

Dutch Sprinkle Shop

Op Instagram kwam ik de Dutch Sprinkle Shop tegen. Als bakliefhebber was ik natuurlijk meteen enthousiast. Heb je enig idee hoe lastig het is leuke sprinkles te vinden in Nederland? Waar je in Amerika tenminste nog een beetje keuze hebt moeten wij het doen met een magere en eentonige selectie van de supermarkt. En toen was er ineens de Dutch Sprinkle Shop. Wat blijkt nou? Eigenaren Joyce en Jan zijn vanuit dezelfde irritatie die ik steeds heb ervaren de shop begonnen. Via social media kwam ik op hun website terecht en heb ik meteen een bestelling geplaatst. Ik koos voor Dutch North Sea, een prachtige blauw-wit-zwarte mix en Dutch Carnival, een vrolijke kleurrijke mix.

Misschien leuk om te weten is dat Dutch Sprinkle Shop nog maar een paar weken online open is en het nu al hartstikke goed doet. Ik zie dat er ook steeds meer mixen aan hun collectie wordt toegevoegd. Maar wat wil je ook met Joyce d’r achtergrond in Food Design and Innovation en opleiding leidinggevende bakkerij en Jan’s passie voor ondernemen. Het is hun missie om Nederland en misschien ook nog wel Europa gaan veroveren. Ik denk dat iedere bakliefhebber in ieder geval al om is, deze sprinkles kan je toch heel moeilijk niet leuk vinden?

Spon-info: Omdat ik naar wat achtergrond informatie vroeg voor dit artikel heb ik ook nog een extraatje van Joyce en Jan gekregen, de blend Dutch Dark unicorn, een mooie, vrolijke paars-rozige mix. Superlief van ze en lucky me! 

#Girlboss

Beeld via Goodreads.com

Gezien mijn carrière switch en ik nu mezelf volop aan het ontwikkelen ben moest ik natuurlijk het boek #Girlboss lezen van Sophia Amoruso. Ik vond de serie op Netflix verschrikkelijk en heb ik nog geen twee afleveringen volgehouden. Het boek daarentegen vond ik veel leuker en met een veel positievere insteek! Hoewel de meeste informatie in het boek niet heel baanbrekend is, is het wel weer eens verfrissend om vanuit een ander perspectief te lezen over dat als je iets heel graag wil, je het gewoon moet doen! Daarnaast is het natuurlijk ook heel inspirerend hoe Sophia in haar eentje een miljoenen bedrijf heeft opgezet. Aanrader wel!

Driedubbele chocoladetaart

Kijk, grote speciale verjaardagstaarten maak ik niet zo heel vaak en zeker niet zomaar. Maar als je dan de kans krijgt om eens een grote taart te maken, dan moet je natuurlijk ook wel goed uitpakken. Ik maakte deze taart voor liefste vriendinnetje Elise. Op haar blog komt een keer in de maand een recept van mijn hand, het recept voor deze taart kan je dan ook nu op haar site vinden.

Avondje Scheveningen

Wouter en ik hebben een tijdje Andy in huis gehad, een Amerikaan die bij mij op het werk stage liep. Zijn ouders wonen in Den Haag en omdat hij vakantie had was hij weer eens in Nederland. We spraken af bij de strandtent Spice Beach Club in Scheveningen. Ik was zelf nog nooit eerder in Scheveningen geweest, maar ik vond het echt wel een heel leuk strand. Er is veel te doen en er zijn leuke plekjes waar je kan zitten, ik zou er zo nog eens heen gaan! Anyway, we hebben een heerlijke avond gehad met goed eten, drankjes en een ondergaande zon. Het was lang geleden dat ik zo lang buiten heb gezeten en zo veel heb gekletst en gelachen, heel fijn:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close