Lifestyle

De vijf van februari

Bestand 02-03-17 12 11 27In dit artikel heb je kunnen lezen dat er op SJ Kitchen het een en ander gaat veranderen en ik val dan maar meteen met de deur in huis: een nieuwe rubriek. Een favorites rubriek is misschien niet super origineel; maar ik vind ze  altijd wel leuk om te lezen, dus ik doe er lekker aan mee.

Aan het einde van de maand ga ik vijf favoriete dingen met je delen. Dit zullen vijf compleet random dingen zijn en hebben dus lang niet altijd met zoetigheid te maken. Enjoy!

Pogingen iets van het leven te maken – Henk Groen

Ik lees in fases. Er zijn periodes dat ik heel veel lees en soms ‘vergeet’ ik boeken te lezen. Ik zit op het moment in een fase dat ik veel lees en ik wilde graag een goed Nederlands boek lezen. Pogingen iets van het leven te maken lag al een tijdje in mijn boekenkast en wat ontzettend zonde dat ik hem niet eerder heb gelezen; wat een goed, hilarisch en tragikomisch boek. Pogingen iets van het leven te maken gaat over een jaar in het leven van Henk Groen (een pseudoniem) en de titel van het boek beschrijft eigenlijk exact waar het over gaat; Henk groen, 83 1/4 jaar oud, doet een poging iets van zijn leven te maken en doet verslag in zijn dagboek op zo’n manier dat je eigenlijk meteen op bezoek zou willen bij je grootouders (als je die nog hebt).

HipsterplantenBestand 02-03-17 12 23 04
Ik kan het niet helpen, ik vind alles leuk wat wordt bestempeld als ‘hipster’. Pinterest is mijn grootste vriend en ik vind het haast beschamend om toe te geven maar ik ben echt heel erg gevoelig voor trends. Zo ben ik ook (fashionably late) gezwicht voor vetplantjes en cactussen, en ik vind het leuk. Een beetje groen doet echt wonderen voor je huiskamer, ik ben fan!

Gnaw Salted Caramel en Peanut Butter

Ik kwam deze vrolijke verpakking tegen bij Holland & Barrett (voormalig De Tuinen) en ik werd natuurlijk meteen aangetrokken door de termen Salted Caramel en Peanut Butter. Toegegeven, de chocolade is niet zo rijk van smaak als bijvoorbeeld die van Tony’s, het is meer vergelijkbaar met Milka. Desalniettemin, erg lekkere melkchocolade en ook een mooi formaatje. Ik vond de salted caramel het lekkerst, vandaar dat hij ook niet op de foto staat. Henk groen rosebud salve gnaw

Rosebud Salve

Hier hoef ik maar weinig woorden aan vuil te maken. Rosebud is echt mijn redding tijdens de winter als de velletjes haast van m’n lippen vallen en m’n knokkels pijnlijk droog zijn. Rosebud is voor een lippenbalsem niet heel erg goedkoop (€9,95), maar voor mij werkt het als geen ander. Bonus: het ruikt echt waanzinnig lekker.

Dix pour CentDix pour cent
Op het moment is Dix Pour Cent (aka Call My Agent!) mijn favoriete Netflix serie. Het speelt zich af in la belle Paris en het gaat over een een viertal agenten van acteurs die (mini spoiler-alert) na de dood van de eigenaar van het bureau de boel draaiende proberen te houden. Gevat, grappig en highly entertaining.

En toen was het alweer maart. De tijd gaat zo ongelooflijk snel! Eind maart zal ik vijf nieuwe favorieten met je delen. En als jullie nog een tip hebben voor een Franse serie die ik op Netflix kan kijken, dan hoor ik het graag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close