Persoonlijk

De vijf van augustus

De zomer loopt officieel op z’n eind deze maand en dit zal, denk ik, dan ook de laatste zomerse ‘vijf van’ worden van dit jaar. Maar heel eerlijk gezegd vind ik dat niet zo erg. Ik kan enorm uitkijken naar wat kouder weer, kaarsjes, grote koppen thee, jasjes en sjaals!

Buitenrit maken

Deze maand heb ik weer een buitenrit gemaakt met mijn zus en schoonzus. Ik vond het de eerste keer nog een beetje spannend, maar ik had er nu al veel meer vertrouwen in. Als je iets zekerder in het zadel zit, wordt zo’n buitenrit een stuk leuker. Ik ben minder bezig met me zorgen maken over van alles en ik kan er nu ook echt van genieten. Fijn! Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat er nog vele buitenritten zullen volgen.

Concert van Miranda Lambert

Ik kan heel blij worden van goede countrymuziek en ik ben echt mega fan van Miranda Lambert. Toen ik in 2008 voor de tweede keer voor langere tijd naar Amerika ging kwam ik in aanraking met haar muziek en ik ken inmiddels bijna al haar nummers uit m’n hoofd. Ik was dan ook superblij dat ze naar Nederland kwam!

Helaas waren de tickets al uitverkocht, maar uiteindelijk heb ik via Ticketswap nog twee kaartjes weten te bemachtigen. Wouter en ik hebben er echt een feestje van gemaakt. Eerst lekker uit eten bij een strandtent en daarna ruim twee uur genieten van Miranda Lambert. Wouter en ik waren het er unaniem over eens dat Miranda live nog leuker en beter is dan op CD.

Blur Drawing Night

Zo af en toe dwing ik mezelf uit m’n comfort zone te stappen en iets te doen wat ik niet zo snel zou doen. Deze maand ben ik in m’n eentje naar de eerste Drawing Night geweest bij Blur in Amersfoort. Onder leiding van Nanda van Sunflowersunshine.nl heb ik samen met een aantal andere dames de ‘creative juices’ lekker laten stromen en een avondje getekend. Zonder techniek, zonder oordeel en gewoon simpelweg ‘out of the box’ tekenen.

Summer Afternoon Tea – Waldorf Astoria

Voor mijn verjaardag had ik van lieve vriendinnetjes een high tea gekregen. En niet zomaar een. Een super-de-luxe Summer Afternoon Tea in het poepie-chique Waldorf Astoria. Rondwandelen in dit hotel is al een ervaring op zich. Ik voel me dan toch altijd een beetje een boerentrien die er niet helemaal thuis hoort, maar ik zou er ook wel aan kunnen wennen, haha!

De afternoon tea zelf was ook echt heerlijk en ook heel erg fancy, zoals je zou verwachten van een hotel als het Waldorf Astoria. Het feestje begon met suikerspinnen en eindigde met, zoals ’t heurt, scones. Daar tussenin zat een goede mix van hartig en zoet. Neem maar van mij aan, het was een waar feestje!

Limited Editions Tony Chocolonely

Als laatste niet een gebeurtenis, maar een product. De nieuwe limited editions van Tony!* Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik bij het zien van de smaken wat sceptisch was, maar uiteindelijk vind ik ze alledrie lekker! (De een wel wat meer dan de ander;)).

De drie nieuwste smaken zijn wit stracciatella, melk stoofpeer en melk rogge zeezout. Ik had verwacht dat ik rogge zeezout echt niet lekker zou vinden, maar uiteindelijk is dit mijn favoriet. Het doet me een beetje denken aan KitKat, en ik ben dól op KitKat repen. Ik vind de stoofpeer variant het minst boeiend, gewoon omdat ik de stoofpeer smaak er niet uit kan halen. En de witte stracciatella reep is gewoon lekker. Ik ben niet echt dol op witte chocolade, maar deze is niet zo heel erg zoet en niet zo zwaar qua smaak. Alledrie goed te doen dus!

*De Tony’s repen heb ik opgestuurd gekregen als sample. 

Dat was ‘m alweer voor deze maand. Op naar de herfst, mijn favoriete seizoen. Ik heb er zin in!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Loes
  september 9, 2017 at 8:13 am

  Wat een fijne momentjes! Zo’n afternoon tea lijkt me echt heel leuk om eens te doen. En die repen Tony’s, jum! Die met rogge lijkt mij het minst lekker, maar blijkbaar smaakt ‘ie dus wel goed, ben nieuwsgierig geworden!

  • Reply
   Sanne
   september 9, 2017 at 10:32 am

   Leuk hè? Ik heb geen vakantie gehad, maar toch allemaal fijne dingen meegemaakt:D

 • Reply
  Lianne
  september 9, 2017 at 10:05 am

  Wat leuk een afternoon tea, het ziet er allemaal heerlijk uit. De Tony’s repen zien er ook verrukkelijk uit. Ik ben heel benieuwd naar die met rogge. Het klinkt mij niet zo lekker in de oren, maar ik zie zoveel positiefs voorbij komen over die reep.

  • Reply
   Sanne
   september 9, 2017 at 10:34 am

   Hij leek mij ook echt heel smerig, haha! Ik had juist verwacht dat ik die met stoofpeer het lekkerst zou vinden, maar uiteindelijk is hij onderaan het lijstje terecht gekomen. Zo zie je maar!

 • Reply
  Claire
  september 9, 2017 at 12:08 pm

  Leuk geschreven weer! 🙂
  Ik heb vandaag eindelijk het laatste pak Tony’s limited editions kunnen bemachtigen bij de WAAR, dus ik ben benieuwd of ik het met je eens ga zijn!

  • Reply
   Sanne
   september 11, 2017 at 5:14 pm

   Dankjewel Claire!:D

 • Reply
  Anke
  september 9, 2017 at 11:48 pm

  Wat een leuke activiteiten allemaal! Krijg gelijk zin in een creatieve workshop, een heerlijke high tea en Rogge Zeezout na 😉

  • Reply
   Sanne
   september 11, 2017 at 5:14 pm

   Klinkt als een goed plan! Ga ik met je mee!

  Leave a Reply

  Close