Lifestyle

De vijf van april

Favorieten april De maand april was voor mij een hele gekke, maar ook zeker een hele leuke maand. Zo nam ik afscheid van het onderwijs en ging ik ook nog op vakantie. Bovendien ging ik tussen de bedrijven door naar Ashtonia en heb ik ook gezellig met vrienden afgesproken en lekker gegeten. 

Ashtonia

Bron video: RTL

Ik ben groot fan van de Ashton Brothers en ik was dan ook als een kind zo blij toen mijn zus vroeg of ik mee wilde naar Ashtonia. Ik verwachtte er veel van, maar wat ik die avond heb meegemaakt steeg toch echt wel heel ver boven alle verwachtingen uit. De hele avond was eigenlijk de perfecte combinatie van een theatershow, concert en foodfestival in een. De show zelf was enorm verrassend en ik heb meerdere keren echt in een deuk gelegen van het lachen. The Ashton Brothers zijn van plan om volgend jaar weer een dergelijk event te organiseren, en als het even kan dan ben ik zeker van de partij!

FuerteventuraFuerteventura

Drie jaar geleden ging ik voor het laatst naar de zon. Zeven jaar geleden ging ik naar de zon en had ik een zwembad tot mijn beschikking. Je kunt begrijpen dat ik na een best stressvolle periode enorm uitkeek naar mijn zonvakantie naar Fuerteventura. Ik zei al tegen Wouter dat ik waarschijnlijk de eerste twee dagen alleen maar zou gaan slapen op een bedje langs het zwembad. Echt slapen is er niet van gekomen, maar ik heb wel drie volle dagen alleen maar aan het zwembad gelegen en boeken gelezen. Heerlijk!

Daarnaast hebben we ook veel gewandeld en een dag een auto gehuurd, dat kan prima op Fuerteventura en de perfecte manier om het eiland te ontdekken. In een latere blogpost vertel ik hier meer over!

Big Little Lies

Bron foto: Nicole Kidman Official

Ik heb deze serie in een ruk uitgekeken. Wat een goede en meeslepende serie is dit. Deze serie is heel lastig te omschrijven zonder spoilers te geven, maar ik ga m’n best doen. In zeven afleveringen wordt het verhaal verteld rondom een moord dat in een stadje in California is gepleegd. Van begin af aan weet je dat een van de drie vriendinnen, Madeline, Celeste en Jane er iets mee te maken heeft en aflevering voor aflevering wordt steeds duidelijker dat niets is wat het lijkt. Als je toegang hebt tot HBO of Ziggo met Movies en Series XL hebt, dan is deze serie echt een enorme aanrader.

Instax Camera

In mijn ‘ik ga op vakantie en neem‘ post kon je al lezen dat ik een nieuw speeltje heb: een Instax Mini. Ik heb hem op vakantie goed uit kunnen proberen en hoewel ik de fijne kneepjes nog niet onder de knie heb, vind ik het echt een onwijs leuk ding. Omdat je niet de mogelijkheid hebt om eerst tig foto’s te maken voordat je de perfecte foto hebt, wordt je echt gedwongen om over elk detail van de foto na te denken. Ik ben zelf opgegroeid met fotorolletjes en dat gevoel van zorgvuldig plaatjes schieten en over elk moment nadenken is iets wat ik best gemist heb!

Brushlettering

Eigenlijk is dit een beetje valsspelen. Brushlettering is namelijk al een aantal maanden een favoriet, maar na dus die hele drukke periode heb ik het weer opgepakt en ben ik veel aan het oefenen en Pinterest aan het afstruinen voor leuke quotes die ik kan ‘brusletteren’. Creatief bezig zijn geeft mij echt ontzettend veel rust aan m’n hoofd, dus dit is een hele fijne nieuwe hobby.

Mei is dit jaar extra bijzonder voor mij: er zijn altijd ontzettend veel mensen jarig (waaronder ondergetekende) EN de maand mei staat echt volledig in het teken van de start van mijn nieuwe carrière, waar ik jullie zeker ook nog meer over ga vertellen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close