Recepten

De Lekkerste Paasrecepten

Volgende maand ben ik al vijf jaar aan het bloggen en ik heb inmiddels aardig wat recepten die heel erg geschikt zouden zijn voor Pasen. Niet alleen baksels, maar ook brunchrecepten (veelal van deze recepten heb ik voor kerst gemaakt, maar zijn zeker niet minder geschikt voor Pasen). Klik vooral verder voor mijn selectie van de lekkerste paasrecepten!
Paasrecepten

Baksels:

Paas Advocaat Cupcakes
Paasrecepten Ze zien er vrolijk uit en ze zijn erg lekker!

Paas Citroen Tulband
Paasrecepten De lente is begonnen, het is tijd voor frisse baksels. Als je deze tulband met Pasen serveert is iedereen gegarandeerd blij!

Brunch:

Suiker Pudding Brood
Paasrecepten Dit heb ik tot nu toe al iets van drie keer gemaakt en het blijft onwijs lekker. Wel zoet, maar past uitstekend bij de brunch.

Omelet uit de Oven
Paasrecepten Een lekker eitje hoort natuurlijk bij Pasen. Ik zou zeggen, probeer deze gezonde variant uit de oven eens! Het is een soort van quiche zonder korst, erg lekker.

Scones met Kaneel en Chocolade
Paasrecepten Bekend vanuit ouderlijk huis en afgelopen Kerst heb ik het recept met jullie gedeeld. Uiteraard ook erg geschikt voor bij de Paasbrunch.

Ik wil jullie alvast hele fijne Paasdagen wensen, ik hoop dat jullie allemaal ontzettend veel lekkere dingen gaan eten en dat er geen tekort is aan paaseitjes! Mochten jullie iets van mijn site maken dan hoor ik dat heel graag, ik vind dat soort berichten echt ontzettend leuk om te horen. Succes en eet smakelijk!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Laura | liefdevoorbakken
  maart 20, 2016 at 10:31 am

  Die tulband ziet er goed uit!

 • Reply
  Vivian | stayaliveandcooking
  maart 20, 2016 at 2:04 pm

  Wat een leuke recepten. En een mooie mijlpaal, die vijf jaar!

  • Reply
   SJ Kitchen
   maart 25, 2016 at 7:50 pm

   Dank je!

  Leave a Reply

  Close