Recepten

5 herfstige zoete recepten

Appel speculaas muffins

Eigenlijk zou het nu tijd moeten zijn voor de maandelijkse favorieten, beter bekend als ‘de vijf van…’. Helaas heb ik in oktober zo weinig noemenswaardige dingen beleefd of nieuwe dingen ontdekt, dat ik er geen volwaardig artikel van zou kunnen maken. Dit komt omdat ik in oktober me vooral gefocust heb op werk, solliciteren en de afgelopen week op m’n nieuwe baan (hoera!). Maar, treur niet, ik heb er wat op verzonnen. Vandaag deel ik mijn favoriete herfstrecepten, kijk je mee?

Perentaartje

Perentaartje

Dit perentaartje is heel erg eenvoudig om te maken en ziet er zonder al te veel moeite al heel spectaculair uit.

Pumpkin Spice Tulband

Pumpkin spice tulband

Alles pumpkin spice is tijdens de herfst in Amerika helemaal je van het. Ik vind dat niet zo raar, het is ook heel erg lekker! Jammer dat ik allergisch ben voor pompoen, maar ik heb van horen zeggen dat deze pumpkin spice tulband erg lekker is!

Omgekeerde Appel Karamel Cake

Omgekeerde appel karamel cake

Deze omgekeerde appel karamel cake heb ik al met enige regelmaat gemaakt en is echt een favoriet hier thuis. Niet moeilijk en echt ontzettend lekker!

Pumpkin Spice Latte

Een recept voor de beroemde pumpkin spice latte, of ook wel #psl op Instagram, mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Lekker!

Appel Speculaas Muffins

Appel speculaas muffins

Last, maar zeker niet least, zijn deze heerlijke appel speculaas muffins. In een handomdraai klaar en lekker om mee te nemen naar je werk of naar school. Is weer eens wat anders dan een stuk ontbijtkoek!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close